KRAPYL: Biblioteksmusikken

Owen Weaver – perkusjon

lørdag, 11.5., 14.00
Bergen Offentlige Bibliotek (Noterommet)
gratis

Owen Wevare – foto av Thor Brødreskift

foto: Thor Brødreskift

Helt fra Amerika har musikeren Owen Weaver funnet veien til Os og Bergen, og begge har vært hansmusikalske og kunstneriske hjem i to år nå. Owen spiller perkusjon – og det kan bety mange ting: han spiller på alt han kan riste, skrape eller slå på.

På Biblioteksmusikken skal han spille på noen veldig små og noen veldig store instrumenter, og – så klart – også på noen innimellom. Temazcalav Javier Alvarez er en solo for maracas og elektronikk, Scorned as Timber Beloved of the Skyav Ellen Lindquist er komponert for en fem oktavs marimba (det er en xylofon på størrelsen av sofaen din!), og i Claremontav Christopher Cerrone kan du oppleve hva slags fantastisk musikk kan bli til av å blåse inn i ølflasker. Konserten vil også inkludere noe musikk av Owen selvsom han har laget til filmer av kunstnerne Mèlissa Smith (NYC) og Katherine Brennan (Atlanta).

———–

Konserten finner sted på Noterommet i 2.etasje av biblioteket og er gratis. Den varer i ca. 30 minutt, og det er mulig å gå inn og ut etter behov.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: